СВЕЧАНА ПРИРЕДБА ПОВОДОМ ОБЕЛЕЖАВАЊА ДАНА ШКОЛЕ И ЈУБИЛЕЈА

Главни догађај поводом обележавања ЈУБИЛЕЈА наше школе је СВЕЧАНА ПРИРЕДБА, која је одржана 28.марта у нашој матичној школи.

Приредби су присуствовали и додатно уприличили овај догађај – начелница Школске управе Бојана Маринковић, заменик градоначелника Милош Дукић и представник Градског већа Милан Стевановић, директори ОШ „Живан Маричић“, „Милунка Савић“, „Драган Ђоковић Уча“, ОМШ „Корнелије Станковић“ из Трстеника и специјални гост, писац Дејан Алексић.

Водитељ нашег свечаног догађаја био је бивши ученик наше школе, Филип Павловић.

Приредбу је отворила директорка наше школе Зорана Андрић свечаним говором, који је упућен свим посетиоцима и гостима наше школе.

Након тога уследило је хорско извођење ученика наше школе и ПП групе. Ученици млађих разреда представили су се плесном тачком, фолклорном извесном и рецитацијом.

Свечани догађај додатно су увеличали, својом изведбом и изванредним талентом, наши гости из ОМШ „Корнелије Станковић“ из Трстеника.

Свим присутним посетиоцима обратио се наш велики писац, Дејан Алексић, упутивши инспиративни говор свим ученицима и посетиоцима школе, након чега је говорио стихове своје песме „Осмех“.

Ученици 7. и 8. разреда извели су занимљиву представу и додатно насмејали публику.

Приредба је завршена кореографијом и песмом ученика млађих разреда, која је подигла на ноге све присутне.

Директорка школе Зорана Андрић искористила је овај свечани догађај како би у једном делу упутила захвалнице у жељи за наставком успешне сарадње – начелници наше Школске управе Бојани Маринковић, градоначелнику нашег града Предрагу Терзићу, свим колегама наше школе, који су постигли изванредне успехе у току школске године, као и ученицима са оствареним пласманима на школским такмичењима и помоћном особљу наше школе, који својим радом и залагањем доприноси квалитету рада наше школске установе.

Радујемо се свим позитивним коментарима, који нас додатно мотивишу да наставимо са организацијом оваквих догађаја и сусретима са свим дугогодишњим пријатељима наше школе.♥️🍀♥️🍀

Add your thoughts

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *