„ЧИТАЛИЋИ“ ИЗВЕШТАЈ СА ШКОЛСКОГ ТАКМИЧЕЊА

Пројекат „Читалићи„  је одобрен од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја и налази се у Календару такмичења одобреном од стране Министарства. Наша школа учествује у пројекту од школске 2016/17.године, овога пута у тестирању у вештинама Читање и разумевање прочитаног и Писмено изражавање на школском нивоу такмичења.

Учествовао је 51 ученик школе од првог до осмог разреда, на следећи ниво такмичења  се пласирало 11 ученика и то : четири ученика првог разреда – Павле Недељковић, Даница Алексић, Стеван Савић и Лазар Милосављевић, један ученик другог разреда – Стефан Ђусић, један ученик четвртог разреда – Слађана Милосављевић, један ученик шестог разреда – Јована Сеничић и четири ученика осмог разреда – Анђела Петровић, Александра Стевановић, Софија Павловић и Богдан Ненадовић.

Тестови су послати од стране Тима организатора, а наставници који су учествовали у реализацији такмичења су : Миливојевић Јасминка, Митровић Љиљана, Совиљ Славка, Павловић Марија, Николетић Тијана и Павловић Верица.

 

Подносилац извештаја

Коориднатор школског Тима , Верица Павловић

Add your thoughts

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *