Активности ученичког парламента

Поводом Међународног дана учитеља, који се обележава 5. октобра, у организацији представника VII разреда у Ученичком парламенту школе, спроведена је пригодна акција. На паноу у холу школе, седмаци су поделили своја сећања на време проведено са својим учитељицама. Заједничка сећања и дирљива осећања, презентовали су својим учитељицама, које нису криле одушевљење.

У склопу Дечије недеље у школи, представници седмог разреда у Ученичком парламенту организовали су и предавање о дечијим правима ученицима млађих разреда. Пригодном презентацијом, ученицима млађих разреда су предочена дечија права загарантована Конвенцијом Уједињених нација о правима детета.

Дечију недељу у школи су на достојан начин обележили и представници VIII разреда у ученичком парламенту, уредивши пано којим су на јасан начин представили другим ученицима њихова загарантована права, али и обавезе.

Радујемо се што се ученици старијих разреда с поштовањем и љубављу сећају својих учитељица, али и преузимају улогу учитеља када треба своје млађе другове да упознају са важним темама.👫👏🙂

Add your thoughts

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *