Дани пред Bаскрс

МИЛАКОВАЦ

Ученици првог, другог и трећег разреда Издвојеног одељења школе у Милаковцу, заједно са учитељицом Маријом Павловић, фарбали су јајау склопу обележавања великог хришћанског и породичног празника Ускрса.
Срећни смо када ученици удруже машту и вештину и унесу радост у срца свих нас.

ПЕЧЕНОГ

Ученици првог и трећег разреда Издвојеног одељења школе у Печеногу, заједно са учитељицом Славком Совиљ, фарбали су ускршња јаја, правили украсне корпице и гнезда. Такође, осмислили су и направили ускршње дрво.
Ускрс је празник који буди наду, али и креативност у нашим ученицима и учитељицама. Радујемо се што можемо да је поделимо са вама.

ВИТКОВАЦ

Ученици првог и четвртог разреда, заједно са учитељицом Татјаном Милошевић, обележили су предстојећи Ускрс пригодним ликовним, литерарним и практичним радовима.
У четвртак, 29.04.2021. године, у школи је реализован тематски дан посвећен Ускрсу. Ученици су погледали презентацију о Ускрсу, правили ускршње честитке и украшавали јаја.
У склопу обележавања Ускрса, ученици другог и трећег разреда, заједно са учитељицом Јасминком Миливојевић, правили су 3Д јаја, саксијице од љуске јајета и чиније за јаја. Такође, украсили су пано пригодним песмама и илустрацијама шараних јаја.
У четвртак, 29.04.2021. године, у школи је реализован тематски дан посвећен Ускрсу. Ученици су погледали презентацију о Ускрсу, осликавали ускршње саксијице,правили чиније и пано.
Ученици старијих разреда, заједно са наставницом ликовне културе Александром Драгањац, украсили су паное у холу школе ликовним радовима, украсили ускршња јаја и креирали украсне корпице, и на тај начин обележили велики хришћански и породични празник Ускрс.
НА ЧАСОВИМА ВЕРСКЕ НАСТАВЕ У ВИТКОВЦУ И ПЕЧЕНОГУ
У сусрет празнику Васкрсења Христовог, ученици су, заједно са вероучитељем Филипом Зеленовићем, украшавали јаја васкршњим мотивима и радосним поздравима о победи над смрћу.

Add your thoughts

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *